Tour

Tour

De komende tijd gaat Kygo volop draaien. Steeds meer mensen willen weten wie Kygo nu eigenlijk is en er wordt dan ook al volop geboekt en gereserveerd voor de plaatsen waar hij gaat draaien. We hebben een overzicht gemaakt waar je de komende tijd naar toe kunt als je Kygo wilt zien draaien. Het is de moeite waard om jezelf eens een avondje uit cadeau te doen als je hier van houdt.

Als de remixes je aanspreken, zorg er dan voor dat je er zeker bij gaat zijn, want de komende tijd zijn er diverse optreden waar je Kygo kunt zien draaien. De vraag is alleen waar ga je naar toe? Je kunt naar Rome, maar ook naar Dover, naar Denemarken en ook naar Duitsland. Ook in Noorwegen draait hij natuurlijk volop! Jong en oud zijn daar gek op zijn muziek en daar is het allemaal begonnen. Noorwegen is dan ook trots op deze grote artiest.

Maar wil jij Kygo ook zien draaien en lekker uit je dak gaan tijdens een optreden? Kijk dan hieronder nu in het overzicht om te zien waar je naar toe kunt. Misschien kun je nu je het op tijd weet nog vrij vragen in de lente of in de zomer en er lekker een weekendje op uit gaan. Muziek zal je goed doen dus ga lekker even los, dat zal op de muziek van Kygo zeker wel lukken. Het zou zomaar kunnen dat er een nieuw nummer wordt gedraaid door Kygo tijdens een tour. Daarom nog een reden om hier zeker bij te zijn als hij weer gaat draaien.

Waar gaat Kygo de komende tijd draaien?

De populaire Noorse dj Kygo tourt de hele wereld over. De komende periode tourt hij voornamelijk door de Verenigde Staten. Wil je zien waar hij de komende periode staat? Check dan het overzicht.

Begint het al te kriebelen en heb je zin om ook naar een optreden van Kygo te gaan waar hij gaat draaien? Zoals je hierboven in het overzicht kunt zien zijn er verschillende mogelijkheden en kun je bekijken wat jou aanspreekt. Het zou zomaar kunnen zijn dat je binnenkort nog een vakantie gaat boeken en dat je het mooi met elkaar kunt combineren. Dit zou natuurlijk erg mooi zijn, maar je kunt ook een weekendje weg plannen en dan naar Kygo gaan.

Hij draait op verschillende plaatsen, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Rome, internationale bekendheid heeft hij al en dit zal zo alleen maar meer worden. De tickets kun je online alvast bestellen en dan weet je in ieder geval zeker dat jij naar een optreden kunt.